Ohjelmistopalvelut

Julkaisujärjestelmä

Julkaisujärjestelmä on toteutettu PHP-kielellä. Järjestelmän perusominaisuuksiin kuuluu sivuston rakenteen ja sisällön (dokumentit, kuvat, liitetiedostot) ylläpito sekä käyttäjä- ja ryhmähallinta.

Järjestelmä tukee monikielisyyttä, perusominaisuuksiin kuuluu myös ”sanakirja”-toiminnot, jotka mahdollistavat sisällön lokalisoinnin esim. suomen-, ruotsin ja englanninkielelle. Julkaisujärjestelmään voidaan helposti integroida uusia ominaisuuksia erillisinä moduuleina, mm. kauppapaikka- ja/tai tuotetietokantaominaisuudet.

Muut ohjelmistopalvelut

Tarjoamme ohjelmistosuunnittelu- ja ohjelmointi- sekä ylläpitopalveluita myös tapauskohtaisesti räätälöityinä ratkaisuina. Tukemiimme tekniikoihin kuuluvat Java, Visual Basic 6, VBA, VB.NET, C#, PHP sekä Perl-ohjelmointi.

Konsultointi

Täyttääkö tietojärjestelmienne arkkitehtuuri varmasti kaikki laatutekijät, joita sen pitäisi? Tarjoamme sertifioitua ohjelmistoarkkitehtuurin katselmointi- ja suunnittelupalvelua ns. AAD, eli attribute driven design -menetelmiin perustuen. Menetelmää käyttäen voidaan varmistaa, että tärkeimmät laatukriteerit varmasti täyttyvät eikä ikäviä yllätyksiä esim. tietoturvan tai järjestelmien skaalautuvuuden suhteen tule eteen vasta tuotantoon vietäessä!

Ota yhteyttä!